New Years Eve 2017

Swedish Tonic har gjort det igen. Den här gången i betydligt kyligare temperaturer (även om det såklart skulle regna på Nyårsafton). Efter en väldigt lyckad kräftskiva så kände vi att vi helt enkelt var att toppa det. Vi vill ha en större utmaning. Och hur skulle vi göra det om inte på det största fest tillfället på året. Nyår. Ostron, rysk kaviar, paella, Swedish Tonic-drinkar (såklart)  & underhållning utan dess like, ja detta var den perfekta avslutningen på 2017! 
Kvällen började med mingel och tilltugg bestående av rysk kaviar, ostron, champagne, pinchos och såklart våra fantastiska drinkar. Denna gång gjorde vi det dock lite annorlunda. Istället för att vi tog plats bakom baren som vanligt fick varje gäst göra sin egen drink och således sätta sin egna prägel.
Baren var uppdukad med många spännande tillbehör och det var bara fantasin som satte gränserna.

Efter lite förmingel var det dags för lite mer mat (viktigt med tanke på hur länge en nyårsnatt brukar hålla på). Efter lite Paella och ytterligare några drinkar bjöds det på underhållning. En grym DJ, dansare & kolsyrekanoner var bara några av inslagen under kvällen.
Klockan tickade snabbt mot tolvslaget och alla erbjuds att avancera ner till nybrokajen för att tillsammans fira in det nya året. Innan den gemensamma marschen tog fart delades det ut högtalare från Ultimate Ears som var parkopplade och bjöd på ett fantastiskt ljud 
Festen fortsatte på Boqueria ett tag till för att senare fortsätta på vårt kontor! Vi vill tacka alla som medverkade och ett speciellt tack till Carlsberg, Hendriks och Ultimate Ears. Ni gjorde denna kväll till det bästa slutet på detta fantastiska år.

Swedish Tonic vinner 5 medaljer i The Tonic & Mixer Masters

I den internationella tävlingen The Tonic & Mixer Masters vinner Swedish tonic 5 medaljer av 5 i..

Läs inlägg

Julklappsguide

Svårt att komma på vad du ska ge bort i julklapp? Vår julklappsguide hjälper dig att hitta rätt! Det..

Läs inlägg

Julklappsguide

Jakten på den perfekta klappen. Årets mysigaste högtid är här, låt inte stress och press spillas ut ..

Läs inlägg

GT-glöggen gör comeback!

Succén är tillbaka, Swedish Tonic återlanserar sin omåttligt populära Gin och Tonic-glögg med förfin..

Läs inlägg