FAQ

Vilka levererar ni med?
Vi skickar våra försändelser med Budbee, Airmee, Instabox, DHL, eller Postnord. Du väljer själv i kassan hur du vill få din order levererad. Med Budbee, Airmee och Postnord erbjuder vi hemleverans.
Hur lång är leveranstiden?
Alla ordrar innan klockan 15:30 skickas samma vardag. Sedan tar det 0-2 dagar att levereras beroende på var i landet du bor. Räkna med 1 dag för de flesta fraktsätt, förutom om du bor i Norrland eller på Gotland dit det tar 2 dagar normalt.
Var är mitt paket?
I din orderbekräftelse ska du ha fått spårningsinformation från din valda transportör. Om du inte har fått det kan du kontakta oss via chattrutan här på hemsidan eller på support@swedishtonic.com så hjälper vi dig vidare.
Mitt paket skadades under leveransen. Vad gör jag?
Kontakta oss på support@swedishtonic.com så hjälper vi dig! Ta gärna bild på skadan och skicka med direkt i mailet för snabbare hantering av ärendet.
Jag har inte fått mitt paket ännu. Vad gör jag?
Kontakta oss på support@swedishtonic.com så kikar vi på det! Ibland går tyvärr paket sönder eller försvinner på vägen och då skickar vi såklart alltid nytt. Dubbelkolla gärna även i din orderbekräftelse att du fyllt i rätt mobilnummer.
Är era produkter veganska?
Ja! Alla våra produkter är veganska.
Vad är produkternas näringsvärde?
Inne på respektive produkt finner du både ingredienser samt näringsvärde.
Kan jag beställa till länder utanför Sverige?
Absolut! På swedishtonic.com/eu kan du beställa till hela EU.
Jag vill ändra i min order, hur gör jag?
Kontakta oss via chattrutan här på hemsidan eller på support@swedishtonic.com så kikar vi på det. Har lagret redan börjat behandlad din order kan vi tyvärr inte göra några korrigeringar.
Min leveransadress stämmer inte. Vad gör jag?
Hör av dig så fort som möjligt via chattrutan här på hemsidan eller på support@swedishtonic.com så kikar vi på om vi kan ändra adressen.
Hur gör jag om jag vill returnera en produkt?
Kontakta oss på support@swedishtonic.com. Ångerrätten gäller på bartillbehör, glas och kläder men ej på livsmedel.
Kan jag diska bartillbehören i diskmaskin?
För att bibehålla bartillbehörens kvalitet och mattsvarta färg i bästa skick rekommenderar vi inte att diska produkterna i diskmaskin, utan vi rekommenderar att diska de för hand.