THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️ THE NATURAL BEVERAGE COMPANY - FRI FRAKT FRÅN 599KR ☀️

Flag

Select Country

0

GT-semlan är här

Det har sedan länge rått en hysteri runt fettisdagen med semlor i alla dess former. Nachosemlor, wrapsemlor & pizzasemlor. Ja, fantastin har inga gränser. Parallellt med det har gin & tonic kommit att bli en av de allra mest omtyckta drinkarna. Så varför inte ta och kombinera dessa två? Tillsammans med Gateau tog Swedish Tonic fram en gin & tonic-semla 2018 som blev en stor succé! Nu är den tillbaka! 

Gin & Tonic-semlan kommer säljas fredag & lördag 22-23/2 och 1-2/3 & Fettisdagen 5/3 i följande av Gateaus butiker. Stockholm: Sturegallerian, Hamngatan, Fridhemsplan, Hornstull & Täby. Göteborg: Femman. Skåne: Triangeln Malmö & Lunds Saluhall.

Swedish Tonic tillverkar idag en tonic som du med enkla medel kan ta GT:n från grogg till drink. Tonicen är gjord på riktig kinabark, färskpressad citrus, agavesirap, tillsammans med utvalda kryddor för ett bredare smakspektrum. Då det går att justera mängden sirap kan konsumenten eller bartendern själv justera smaken i drinken efter behov. Tack vare tonicens egenskaper passar den i fler sammanhang än drinkar (exempelvis i semlor), till skillnad från traditionellt tonicvatten.
Gateau är Sveriges största hantverksbageri och en föregångare inom sitt område. Gateau är mest kända för sina matbröd som bakas i stenugnar på surdeg och stenmalet rågmjöl men erbjuder även kaffebröd och konditorivaror av högsta kvalité.

Gin & tonic-semlan är bakad och byggd på traditionellt vis med en vetebulle, mandelmassa och grädde. Men där slutar likheterna. Grädden är smaksatt med Swedish Tonic och agavesirap vilket ger en tydligt och distinkt tonicsmak. Mandelmassan i sin tur är smaksatt med gin som gifter sig väldigt fint med den tonicbaserade grädden. Tillsammans med vetebullen blir det en semla som får GT-älskarens smaklökar att vattnas.

Du köper Swedish Tonic här. 

Recept för 4 GT-semlor:
4 vetebullar
3 cl Swedish Tonic
2 cl gin
2 cl agavesirap
200 gram mandelmassa
2.5 dl vispgrädde
Florsocker

Steg 1. 
Blanda i 2cl gin i 200 gram mandelmassa

Steg 2. 
Häll upp 2.5 dl vispgrädde i en skål. Tillsätt 3 cl Swedish Tonic och 2 cl agavesirap. Vispa!

Steg 3. 
Dela vetebullarna och bred på mandelmassan.

Steg 4. 
Spritsa på vispgrädden.

Steg 5. 
Lägg på semlans lock och garnera med florsocker. För en extra touch, tillsätt en torkad limeskiva.

Presskontakt:
Anton Askenström 070-3997186
anton@swedishtonic.com

Varukorg(0)

Din varukorg är tom!